'KookSoof' opent haar deuren in Leiden

maandag 26 november 2018

Ter ere van het tweede seizoen van de Videolandserie 'SOOF', opent restaurant de KookSoof haar deuren op de Beestenmarkt in Leiden.

De Soof-fans krijgen voor het eerst de kans om een kijkje te nemen en sfeer te proeven in deze glazen KookSoof. Het pop up restaurant is alleen komende week te bezoeken. De deuren gaan open voor een aantal exclusieve, besloten viewings van de eerste aflevering van 'SOOF: seizoen 2', in aanwezigheid van cast. Vanaf donderdagmiddag is iedereen welkom voor een hapje en een drankje. Het is uniek dat een filmset in Nederland op deze manier tot leven komt. De gehele serie 'SOOF: seizoen 2' is vanaf 29 november te zien bij Videoland.


Tickets voor de exclusieve screenings zijn te winnen via onder andere de Facebookpagina’s van Soof en Videoland.

Openingstijden KookSoof voor publiek:

29 november 16.00-18.00 uur
30 november 16.00-19.00 uur
1 december   10.00-15.00 uur
2 december   13.00-16.00 uur

Synopsis 'SOOF: seizoen 2'
Soof en Kasper proberen elkaar los te laten zoals exen horen te doen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine, wordt Soof verrast door een bijzondere man die op de stoep staat en waar niemand omheen kan. De tweeling pendelt tussen de huizen van hun ouders en zijn heftig aan het puberen, terwijl dochter Sacha voor een paar maanden naar Amerika vertrekt. Intussen houdt Joy de KookSoof draaiende en zijn Hansje en Gerrit druk met de voorbereidingen voor hun bruiloft.

Bovenop dit alles krijgt Soof ook nog eens haar eigen TV kookprogramma met de hulp van Jim. Hoe houdt de chaotische en nuchtere Soof zich staande in de glitter en glamour van de TV wereld?

Alle acht afleveringen van 'SOOF: seizoen 2' zijn in een keer te zien op Videoland, waar seizoen 1 al te bekijken is.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers