Nederland gaat naakt voor nieuw KRO-programma

dinsdag 21 april 2009

De KRO brengt vanaf 30 juli het nieuwe programma KRO 'BlootGewoon', naakt met een missie gepresenteerd door Anita Witzier. In dit programma gaan 10 groepen mensen uit de kleren voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf.

D


e meest bijzondere foto's worden gekozen door een vakjury en de kijkers. Deze komen op een unieke naaktkalender die wordt verkocht door heel Nederland. De opbrengst van deze kalender wordt evenredig verdeeld over de winnende goede doelen.

De KRO wil met dit programma goede doelen onder de aandacht brengen en mensen inspireren om na te denken over zorg voor elkaar. Tevens laat dit programma zien wat het met je doet om naakt te poseren.

Kandidaten kunnen zich opgeven via de link http://www.kro.nl/blootgewoon_aanmelden.aspx
De groepen personen mogen uit minimaal 6 en maximaal uit 10 personen bestaan en zij moeten een persoonlijke band hebben met het goede doel. De groep kan bestaan uit collega's, vrienden of familieleden, van studentenhuizen tot aan sportverenigingen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers